Isabela Neamţu. Vocea de la metrou în lumina bliţului

Ştiu ca ştiţi, Isabela nu-i doar vocea de la metrou, ci şi o minunată actriţă. De data asta însă, a jucat pe scenariul făcut de mine, în regia reflectoarelor mele. Ce sa vă zic, EXCEPŢIONAL!! Sper să fie şi pe placul altora… dacă au ieşit prost e vina mea… Dacă totuşi vă plac, să-şi asume Isabela vina! 😉

Isabela Neamtu

Isabela Neamtu

CLICK on IMAGE for MORE………………..

~ de petrusosa pe iulie 30, 2008.

2 răspunsuri to “Isabela Neamţu. Vocea de la metrou în lumina bliţului”

  1. am inteles ca nu sunt facute de tine dar acolo am gasit de cuviinta sa comentez. pana la urma daca stau sa ma gendesc poate arta este singuga alinare sufleteasca pentru multi dintre noi, e singura ce ofera satisfactie sufleteasca dupa o zi incarcata de munca, etc…dar in final cred ca ramane un hobby ce in timp ajunge sa fie un drog prea puternic de care nu te poti lasa .eu una renuntand la a mai desena , picta am ajuns sa vad arta in orice …. absolut orice si voi incerca sa fac arta din meseria pe care sper sa o imbratisez cat mai repede cu putinta.
    si ai o surioara superba

  2. am inteles ca nu sunt facute de tine dar acolo am gasit de cuviinta sa comentez. pana la urma daca stau sa ma gendesc poate arta este singuga alinare sufleteasca pentru multi dintre noi, e singura ce ofera satisfactie sufleteasca dupa o zi incarcata de munca, etc…dar in final cred ca ramane un hobby ce in timp ajunge sa fie un drog prea puternic de care nu te poti lasa .eu una renuntand la a mai desena , picta am ajuns sa vad arta in orice …. absolut orice si voi incerca sa fac arta din meseria pe care sper sa o imbratisez cat mai repede cu putinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: